zondag 6 juli 2008

Team België wint teambench in het Nederlandse Dordrecht


De teambench die vandaag (06-07-'08) plaatsvond is geresulteerd in winst voor team België. Rene Mertens wist eveneens de overall bench individueel te winnen. Hij was de grote uitblinker en publiekslieveling! Op zijn 75ste slaagt hij erin om 145kg te bankdrukken.
Wim Backelandt die nog niet volledig is hersteld van een schouderblessure moest zich tevreden stellen met een tweede plaats overall met een press van 240kg. In totaalgewicht was hij de enige die over de 200kg ging.
Ronny Anthonissen die eveneens sukkelt met een schouderblessure hield het voor bekeken na een press van 140kg op zijn tweede beurt. Sven Smits die normaal beter kan had een press van 130kg op zijn tweede beurt en een nipte faling van 140kg op zijn derde beurt. Bjorn Slagmeulders presteerde heel goed met een press van 105kg met een lichaamsgewicht van amper 63kg. Wim Jammaer (ikzelf) die als reserve meeging voor team België is ingesprongen bij het mixed-team van Azziz Ongenia die met een deelnemer te kort waren . Met een press van 160kg in mijn vierde beurt was ik ook zeer tevreden.
Een tweede plaats was weggelegd voor het lokale team van DJ's Work Out. Het team Ringer 1 (winnaars van vorig jaar) moest zich tevreden stellen met een derde plaats.
De organisatie die uitging van Sarko Alberts zorgde voor een perfect en eerlijk verloop van deze wedstrijd. Voor herhaling vatbaar!

Geen opmerkingen: