maandag 14 juli 2008

Cardeadlift


Hier is ons nieuw trainingsbeestje. Hij zal nog een beetje moeten opgeknapt worden. Om te trainen is hij prima in orde, doch om er een demonstratie mee te geven is het nogal pover. In ieder geval vanaf deze week toch weer een extra speeltje om thuis mee te trainen. Het trainingskamp wordt groot. Ondertussen hebben we toch al het volgende: boomstam, axle, wheelflip (3 verschillende gewichten), deadliftplatform, yoke, timbers vanaf 65kg/ stuk, stones of strength (110-120-130-140), biervat, watervat, sled, harnas vrachtwagen. Worden nog verwacht: stone 160 (normaal deze week), geraamte voor cardeadlift, duckwalk. Nog op het verlanglijstje: Squatrack.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wim, Peter vraagt of het autoke mee gaat naar Shopping Center . hij had eventueel gedacht aan het te laten spuiten met reclame op van Artpack : OOK "STERK" IN VERPAKKINGEN. Zegt u dat iets ; bel hem anders maar eens op zijn GSM 0475 49 01 07 . Vanaf zondag (spijtig ) zijn wij een weekje naar Portugal.
groetjes
Greta

wim zei

Bedankt voor het leuke voorstel. Ik heb Peter vandaag aan de lijn gehad, en uiteraard ga ik hier met groot plezier op in!