vrijdag 4 juli 2008

Come back Tin Thys



Is Tin Thys bezig met een come back? Het lijkt erop!

De sterkste man van Wommelgem editie 2006 was niemand minder dan Tin Thys. Deze gigant was oppermachtig en won oververdiend! Hij gaf enkele gevestigde waarden in de sport het nakijken en wist bij zijn eerste deelname aan een sterkste man competitie deze ook meteen te winnen. Spijtig genoeg werd Tin dat jaar het slachtoffer van een ernstig rugletsel. Ondertussen zijn we twee jaar verder en lijkt het erop dat Tin bezig is aan een come back. Vorige week ontving ik een mail van hem. Hij is blijkbaar terug goed aan het trainen. Ook al is het twee jaar geleden, het sterkste man virus is ook bij hem nog steeds actief. Het is mogelijk dat hij één van de weken langs Sint-Job passeert om nog eens te proeven van enkele strongman events. We hopen dat deze reus de draad terug kan oppikken!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

We hebben T. Thys bezig gezien in 2006 in wommelgem waar hij een prachtige prestatie heeft neergezet.
Daarna hebben we hem spijtig genoeg niet meer aan het werk gezien. Het zou fantastisch zijn voor deze sport indien deze gigant bezig is aan zijn come-back. De foto zegt genoeg( ééN BROK SPIEREN)
Groetjes fanclub uit Hemiksem.

Anoniem zei

Ja laat ons hopen dat hij echt eens een poging waagt, het zou spijtig zijn mocht zo een talent verloren gaan. Onze competitie kan er alleen maar spannender op worden.