maandag 9 juni 2008

Planet boys doen het goed op het BK powerlifting met als uitblinker een nieuw BR voor Sven Kersemans!

Sven Kersemans (SR) heeft dit weekend het Belgische record Deadlift in de klasse -110kg verbroken. In zijn 4de beurt trok hij 280.5kg van de grond. Hij verbetert hiermee het 2 jaar oude record met 0.5kg.

Yannick Vanroy (T3) is Belgisch kampioen geworden Deadlift -100kg en heeft zijn eigen Belgische record verbeterd. Eerste maal dat hij boven de magische grens van 200kg gaat.

Bjorn Slagmeulders (T3) is Belgisch kampioen geworden in zowel het bankdrukken als de deadlift in de klasse -67.5kg. In het deadliften heeft Bjorn met een lift van 160kg een nieuw Belgisch record getrokken.

Chris Ludikhuyze (JR) is in de klasse -67.5kg is op zijn beurt Belgisch kampioen geworden in zowel het bankdrukken als het deadliften. In zijn derde beurt deadlift trok hij 150kg van de grond.

Mertens Rene (M8) heeft met zijn 75 lentes jong voor de zoveelste maal het Wereld record in zijn klasse verbroken. Rene heeft zijn benchrecord op 135kg rond gezet. Niet veel jonge knapen die hem dit nadoen! Op het WK te Antwerpen wil hij over de 140kg gaan.

Wim Backelandt (M2) had last van zijn schouder en heeft "slechts" 200kg geduwt bij het bankdrukken. Zowel in zijn klasse als in het overall klassement wist hij alsnog de wedstrijd te winnen. Deze gigant van 145kg wil in oktober op het WK wereldkampioen worden bij zowel de seniors als bij de masters.

Ronny Anthonissen (M3) is Belgisch kampioen geworden in de klasse -82.5kg met een bench van 145kg.

Wim Jammaer is in de klasse -125kg derde geworden met een lift van 262.5kg.

Deze wedstijd is het officiële Belgisch kampioenschap powerlifting - Unequipped DRUG FREE.

Geen opmerkingen: