donderdag 19 juni 2008

De sterkste man van Sint-Job???

Komt er volgend jaar een eerste editie van de sterkste man van Sint-Job?

Volgende week gaan we waarschijnlijk meer weten. Voor de organisatie zouden we samen werken met "BDFPF" en met "The crew". In concreto is er nog niets beslist. Volgende week gaat Geert (allias Polleke, voorzitter van the crew) een voorstel lanceren in het gemeentehuis.

Ik wil alvast op voorhand 1 zaak duidelijk stellen: Als de wedstrijd doorgaat is dit in samenwerking met de DRUG FREE powerlifting federation. Dat wil dus zeggen: Spuiters en andere gebruikers van rommel die niet thuis hoort in een mensenlichaam zijn niet welkom!!!

Definitieve uitsluiting op onze wedstrijden na een positief plasje zal niet voor iedereen het einde van de wereld zijn, doch het blijft een strafbaar feit met strafrechterlijke gevolgen... Dit ter info!

Concreet over de indeling van de wedstrijd en de proeven zijn er al enkele ideeën, doch er is nog niets beslist. Als we volgende week het fiat krijgen van de gemeente gaan we werk maken van de proeven - locatie - deelnemers - prijzengeld - sponsers - etc...

Voor de eerste editie gaan we er geen monsterwedstrijd van maken. Dit wil niet zeggen dat de strafste van het lokale café de wedstrijd gaat winnen, doch dat het niveau niet van die aard zal zijn dat enkel de zware jongens de proeven aankunnen.

Als publiekstrekker gaan we proberen om Sarko Alberts naar Sint-Job te krijgen. Deze Nederlandse A-atleet van 145kg heeft al een heel palmares overwinningen op zijn naam en staat garant voor spektakel!!!

Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen: